Водолазни курсове

Водолазни курсове от водолазно училище Синхрон

Не чакайте само лятото за да се впуснете в света на подводните приключения. Можете да започнете своя курс по всяко време, дори и през зимните месеци. Започването на водолазен курс през зимата има много предимства. Вие ще имате възможността да отделите колкото време ви е необходимо за да усвоите конкретните умения и навици, без да се притеснявате, че времето няма да ви стигне. Ще можете да се възползвате от индивидуални занятия, ако имате нужда от такива и сами ще определяте темпото на вашия прогрес в този толкова вълнуващ спорт. Ние от водолазно училище СИНХРОН ви гарантираме изобилие от положителни емоции и една незабравима зима! А ако не сте сигурни, че този спорт е за вас, просто се запишете за специалната програма за начинаещи Discover Scuba Diving (Опитайте водолазното гмуркане) и много скоро ще разберете, че това е неимоверно лесно и забавно занимание.

Информация за водолазните курсове

Discover Scuba Diving
Пробното гмуркане или Discover Scuba Diving е за хора, които не желаят да започнат веднага с курс Open Water Diver. Имате възможност да видите крастотата на подводния свят с професионален инструктор, който ще бъде до вас през цялото гмуркане.
PADI® Bubblemaker
Bubblemaker е възможност за деца на възраст от 8 до 10 години да използват водолазна екипировка в плитки води (до 2 метра) под прякото наблюдение на професионален водолазен инструктор.
PADI® Open Water Diver
Ако искате да станете сертифициран водолаз, да изпитате несравнимо приключение и да видите света под вълните, PADI® Open Water Diver е за вас.
PADI® Open Water Diver е най-популярния и широко признат курс по водолазно гмуркане в света. Милиони хора са се научили да се гмуркат и да продължат да откриват чудесата на подводния свят чрез този курс. За да се запишете в курс по PADI® Open Water Diver, трябва да сте на 10 или повече години. Не се изисква предишен опит с гмуркане.
PADI® Adventure Diver
След като сте завършили курса PADI Open Water Diver можете да продължите с PADI Adventure Diver. Курса PADI Adventure Diver е предназначен за подобряване на вашите водолазни умения, да придибиете повче увереност и да се чувствате по-комфортно във водата.


Цени за летен сезон 2019 г.

За допълнителна информация, можете да се свържете с нас на тел.:  0898 515 577

 

 

ПРОБНО ГМУРКАНЕ ЦЕНИ (лева) МИН. ВЪЗРАСТ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
Discover Scuba Diving (басейн или море) 120 10 1/2 дни
Discover Scuba Diving (басейн и море) 10 1/2 дни
PADI Bubblemaker (басейн или море)
8-10 1/2 дни
КУРСОВЕ* ЦЕНИ (лева) МИН. ВЪЗРАСТ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
PADI Scuba Diver
10 2 дни
PADI Open Water Diver
800 10 4-5 дни
PADI Adventure Diver
10 2 дни
PADI Peak Performance Buoyancy 10
PADI Enriched Air Nitrox (теория) 12 1 ден
PADI Night Diver 12 2-3 дни
PADI Deep Diver 15
PADI Wreck Diver 15
PADI Dry Suit Diver  1 ден
PADI Scuba Review/Reactive
(възстановяване на навици на сертифициран водолаз)
 10 1/2 дни
PADI Dive Master  18 15 дни
PADI Emergency First Response
*След всеки курс получавате международен сертификат.

 


За повече информация:

0898 515 577

office@synchronbg.com

Онлайн магазин